فروشگاه اینترنتی دناما عرضه کننده قطعات انواع بیل مکانیکی،دوسان،کوماتسو،هیوندای
فروشگاه اینترنتی دناما عرضه کننده قطعات انواع بیل مکانیکی،دوسان،کوماتسو،هیوندای
تاریخچه بیل مکانیکی

تاریخچه بیل مکانیکی و انواع آن

بیل های مکانیکی کاربرد بسیاری در راهسازی و علمیات حفاری دارند و انسان به وسیله آن ها توانسته است پیچده ترین علمیات راهسازی و جاده سازی بهره برداری از معادن را انجام دهد.

تاریخچه بیل مکانیکی:

ویلیام اس.اوتیس، با توسعه اولین بیل موتور دار در سال 1836 میلادی افتخار طراحی این ماشین را کسب کرد.

ماشینی که او اختراع کرد ، حرکات گودبرداری را نسبت به بیل دستی انسان دو برابر می کرد.

با اضافه کردن سریع قطعات به این ماشین ، دسته ای از ماشین های عمل کننده-کابل دار به وجود می آید که به خانواده (کج بیل-بیل-جرثقیل) مشهور شدند.

آشنایی با بیل مکانیکی:

بیل مکانیکی عبارت از است اتاقک گردانی که سوار بر چرخ ها بوده -ممکن است چرخ ها زنجیری یا لاستیکی باشد- و در انتهای جلویی آن بیل متصل شده است. بیل انتهایی شامل تیر اصلی بیل ، میله جام ، جام ، کابل های فلزی(که در انواع توسعه یافته آن جک های هیدرولیکی به کار برده شده) و باکت مورد لزوم است که حرکات بیل را کنترل می کنند.

عمل حفاری به وسیله فشار بیل و سپس بالا بردن آن با مواد کنده شده انجام می گیرد. میله جام به کمک دستگاه کنترل ماشین(لیور) ،جام را به داخل زمین فشار می دهد یا آن را از منطقه حفاری بیرون می کشد. پس از انجام حفاری و پر شدن جام ، با استفاده از کابل بالا آورنده یا جک هیدرولیکی ، جام بلند می شود و سپس با حرکت افقی تیر اصلی جام به منطقه تخلیه منتقل شده و بار با آزاد کردن چفت در جام تخلیه می گردد.

چون می توان بیل مکانیکی را با فشار در خاک فرو برد لذا سخت ترین نوع خاک و حتی نرم یا ترک خورده را می توان  با بیل مکانیکی حفاری نمود.

لازم به ذکر است که می توان در موقعیت های مختلف تجهیزات متفاوتی را به بیل های مکانیکی متصل نمود. از جمله این تجهیزات می توان به انواع چکش های هیدرولیکی (پیکور) ، ریپر ، چنگک ، ویبراتور و … اشاره کرد.

انواع بیل مکانیکی:

1-چرخ زنجیری

2-چرخ لاستیکی

3-کامیونی(که جزو اولین نمونه ها بوده)

آشنایی با بیل مکانیکی

کاربردهای بیل های مکانیکی:

یکی از مزایای بیل مکانیکی این است که این ماشین در زمان حفاری در سطح زمین دارای راندمان بسیار بالاییست ، بدین دلیل که می تواند در حین حفاری راه پیشروی خود را باز کند.

از بیل ها برای حفاری خاک به خصوص در اغلب زمین های خرده سنگی که حفاری آن توسط ماشین آلات دیگر راهسازی عملی نیست ، استفاده می شود. بیل قادر است علاوه بر حفاری، مواد حاصله در داخل وسایل حمل مواد خاکی را بار نماید. از این ماشین برای بار کردن همه نوع مواد اعم از سنگی، شنی و رسی و غیره می توان استفاده کرد. هم چنین برای حفر و زاویه دادن به کانال ها از آن استفاده می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. uxwzexwlqk
    uxwzexwlqk مارس 15, 2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *