فروشگاه اینترنتی دناما عرضه کننده قطعات انواع بیل مکانیکی،دوسان،کوماتسو،هیوندای

مینی لودر چیست؟

مقالات

21 آگوست 2021 6264 بازدید
فروشگاه اینترنتی دناما عرضه کننده قطعات انواع بیل مکانیکی،دوسان،کوماتسو،هیوندای
مینی لودر چیست

مینی لودر چیست؟

مینی لودر برای استفاده در  پروژه هایی که شامل خاکبرداری و یا نیاز به تسطیح خاک می باشند بسیار عالی است ، مخصوصا هنگامی که دسترسی محدودی وجود دارد که بیل مکانیکی یا لودر نمیتواند از آن عبور کند. 

مینی لودر واقعاً یک تجارت حرفه ای محسوب می شود. با وجود بسیاری از گزینه های پیوست ، این لودر ها را می توان یافت که وظایف زیادی را در انواع مختلف مکان های کاری انجام می دهند. برای مثال در ساختمان سازی ها ، تخریب ، محوطه سازی و … مورد استفاده قرار میگیرند. مینی لودرها نوعی ماشین آلات هستند که می توان در کمترین زمان ممکن ، کار را به نوبه خود بسیار روان تر انجام دهند.

اگرچه از مینی لودر می توان به روش های مختلف استفاده کرد ، اما اندازه اهمیت دارد. مینی لودر ، بهترین انتخاب برای دسترسی به فضاهای تنگ در محل کار ، نگهداری حیاط پشتی و کارهایی است که انجام دستی آنها بسیار دشوار است. بنابراین از نظر فیزیکی شما را در مسیر نجات می دهد.

ویژگی های مینی لودر

از ویژگی های مینی لودر می توان به فشار پایین ، ابعاد جمع و جور ، عملکرد بسیار خوب و سهولت کار با دستگاه اشاره کرد. اجزای سنگین مینی لودر باید تا حد امکان در پشت دستگاه نصب شوند. به این ترتیب ظرفیت بالابری افزایش می یابد زیرا اجزای سنگین می توانند به عنوان ضد تعادل استفاده شوند.

مینی لودرها دارای پیوست های زیادی هستند ، بنابراین لزوماً نیازی به استفاده از آنها فقط برای یک کار خاص در پروژه ها نیست. پاکت 4 در 1 که معمولاً روی دستگاه استفاده می شود همه کاره است ، زیرا نه تنها می تواند خاک یا مواد را تا 125 کیلو جمع کند ، بلکه می تواند برای گرفتن وسایل با استفاده از تیغه آن  کاربرد داشته باشد. همچنین در صورت نیاز به چرخاندن خاک در یک منطقه بسیار وسیع ، یک اتصال دوار برای مینی لودر وجود دارد ، یا یک پیوست حفاری که می تواند حفره هایی به قطر 600 میلی متر ، عمق 1 متر یا حتی عمق 2 متر را ایجاد کند. همه این پیوست ها به راحتی قابل تعویض هستند بنابراین می توانید چندین پروژه را با یک دستگاه اداره کنید.

شروع کار با مینی لودر

مینی لودرها دارای کلید راه اندازی ساده هستند. قبل از روشن کردن آن ، مطمئن شوید که محافظ گوش ، و دستکش کار خود را در دست دارید. مطمئن شوید که ترمز دستی روی دستگاه است و دریچه گاز روی کم تنظیم شده است. سپس به سادگی کلید موتور را روشن کرده ،در پشت لودر نشسته و با استفاده از کنترل ها دستگاه را هدایت کنید.

تاریخچه مینی لودر

مینی لودر ها در اوایل کار به عنوان یک محصول کوچک و تک کاره شناخته شده بودند که بیشتر آنها در مزارع و امور کشاورزی مورد استفاده قرار میگرفت و برای جابجایی کود و خاک مناسب بودند.

آرام آرام مینی لودر ها به دلیل جثه کوچک و وزن کمی که داشتند راه خود را به سطح شهرها باز کردند، چرا که به راحتی می توانستند در مسیر های  باریک تردد کنند و باعث افزایش در سرعت کارها میشد.

تاریخچه مینی لودر در ایران

از سال 1370 مینی لودر ها وارد بازار ایران شد ولی به دلیل اینکه مردم شناخت کافی از آنها نداشتند استقبال زیادی جهت خرید و فروش آنها نشد.

در سال های بین 82 تا 85 صاحبان مشاغل و پیمانکاران به خاطر رونق ساخت و ساز توانایی خرید مینی لودر ها را داشتند، که از همان موقع تا کنون از این ماشین ها استفاده میشود.

نکات مورد نیاز جهت خرید مینی لودر

نقاط  قوت و ضعف مینی لودر ها

در بیشتر مواقع مینی لودر ها دچار مشکلات فنی مشترکی می شوند برای مثال ضعیف بودن بازو یا دکل مینی لودر همچنین مشکلاتی از قبیل جوش آوردن رادیاتور و مناسب نبودن رادیاتور برای مینی لودر و … . نیز به چشم میخورد.

در برخی از مینی لودر های شرکت های معتبر نقاط قوتی نیز دیده میشود مانند: قوی بودن موتور با استهلاک پایین و یا امکانات پیشرفته نسبت به سایر برند ها اشاره کرد.

سال ساخت ، مدل مینی لودر ، ساعت کارکرد

معمولا هر نوع ماشینی که قصد خرید آن را دارید باید سعی کنید که به روز باشد و زیاد از سال تولید آن نگذشته باشد.

مینی لودر های مونتاژ ایران از تاریخ های شمسی و مینی لودر های خارجی از تاریخ های میلادی برای تعیین سال ساخت استفاده می کنند. یکی از مهمترین مواردی که در خرید مینی لودر باید به آن دقت کنید مدل مینی لودر است.برای مثال مینی لودر:

بابکت  S250
بابکت S770
سانوارد  SW3210
توماس  ۲۵۵

و یا برند ها و مدل های دیگر ،  که در قیمت گذاری دستگاه  تاثیر بسزایی دارد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه جهت خرید مینی لودر ساعت کارکرد آن است. قطعا میدانید که جهت خرید خودروهای سواری برای نمایش میزان کارکرد آن از کیلومتر شمار استفاده میکنیم که هرچه بالاتر باشد یعنی ماشین مسافت بیشتری را طی کرده و مورد استفاده قرار گرفته است ، اما در ماشین آلات سنگین راهسازی از ساعت کارکرد به جای کیلومتر شمار استفاده میکنند.

 کاربرد مینی لودر

کاربرد مینی لودر شامل موارد زیر می‌شود:

  • صنایع غذایی و داروسازی
  • ساختمان‌سازی
  • معادن
  • کشاورزی
  • دامپروری
  • راهسازی
  • پروژه‌های شهری

که به توضیح انواع مختلف آن می‌پردازیم.

کاربرد مینی لودر ها در صنایع غذایی و دارویی

بازسازی و نگهداری مواد دارویی و غذایی  و حمل اجسام سنگین ، از کاربرد های مینی لودر در این صنعت است که باعث صرفه جویی در زمان و افزایش امنیت حمل نقل وسیله ها میباشد.

کاربرد مینی لودر ‌ها در صنعت ساختمان‌سازی

صنعت ساختمان سازی از یکی بیشترین صنعت هایی است که مینی لودر در آن استفاده می شود.استفاده از مینی لودر ها در صنعت ساختمان سازی باعث کاهش تولید آلاینده‌های مضرو بهینه‌سازی مصرف سوخت میشود. همچنین به دلیل کوچک بودن ابعاد آنها باعث افزایش در سرعت کار میشود چرا که میتواند از مسیر های باریک نیز عبور کند.

همچنین جهت استفاده از مینی لودر در ساختمان سازی ها نیازی به گرفتن مجوز از راهنمایی و رانندگی نیست چرا که به دلیل کوچک بودن ابعاد آن نیازی به مسدود کردن خیابان ها نمی باشد.

کاربرد مینی لودر در معادن

معادن نیز یکی از صنعت هایی است که مینی لودر در آن کاربرد فراوانی دارد.چرا که به دلیل سایز کوچک میتوانند مسیر های صعب العبور را در عرض مدت کمی طی کرده و انواع شن، ماسه و سنگ‌های بزرگ و کوچک را حمل کرده و منتقل کنند و داخل کامیون حمل بار قرار دهند. همچنین با نصب ضمیمه های دیگر میتواند کمک به حفاری زمین کند.


شما میتوانید جهت خرید مینی‌ لودر وارد وبسایت دناما شده و در آگهی های مربوط به خرید و فروش ماشین آلات راهسازی و معدنی آگهی مورد نظر خود را پیدا کرده و با آن تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید جهت خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی وارد وبسایت بازرگانی دناما شوید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط